4 sun-dried tomatoes and 1 tablespoon of tomato oil
½ ball of mozzarella, cut into 4 slices
500 g fennel, cleaned and sliced
2 garlic cloves, peeled and sliced
3 tablespoons black olives
Hướng dẫn
Place the sprigs of basil (keep leaves) into the flavour booster.
Cut potatoes into halves lengthwise, place in steaming tier 2 and sprinkle with salt. Set the timer for 15 minutes to pre-cook the potatoes.
Cover the chicken breasts with cling film and batter until flat. Place 2 leaves of basil, 1 sun-dried tomato and 1 slice of mozzarella in the centre of each piece of chicken. Season with salt and pepper, roll tightly and secure with a cocktail pick.
After 10 minutes add fennel and garlic to steaming tier 3 and steam with the rest of the food for the remaining 5 minutes. Mix the potatoes, fennel and olives in a bowl and add basil. Coat the chicken rolls with oil, cut them into three pieces and serve with the potato and fennel mixture.
Total preparation time approximately 50 minutes
Related Recipes
Món chính
Yellow Rice With Fish Packets And Sugar Snap Peas | Philips
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.