Place steaming tier 1 on the drip tray. Place steaming tier 2 on top of steaming tier 1.
Hang rice steaming tier in steaming tier 2 and add rice and approximately 450 ml of warm water and salt. Cover with lid.
Set the timer for 20 minutes.
Then fill steaming tier 3, starting with a layer of courgette slices, followed by the asparagus tips, broad beans and peas. After 10 minutes steaming time, place this steaming tier on top of steaming tier 2.
After 20 minutes steaming time put the salmon steaks in steaming tier 1.
Add a few sprigs of dill to the flavour booster. Set the timer for another 15 minutes and steam the 3 steaming tiers until done. Switch off the steamer.
Season the salmon steaks with salt and freshly ground pepper and serve on a bed of rice with al dente-cooked green vegetables. Drizzle with lemon-flavoured olive oil and garnish with a few sprigs of dill.
Related Recipes
Món chính
Yellow Rice With Fish Packets And Sugar Snap Peas | Philips
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.