Mix the lamb in the XL steaming bowl with garlic, thyme and pepper and salt to taste.
Mix in the parsnip, sweet potato, celery and onion.
Remove the bottom from steam bowl 3. Place steaming bowl 3 on steaming bowl 2, and place both on the drip tray. Hang the XL steaming bowl in steaming bowl 3.
Pour the red wine, beef stock and olive oil over the lamb and vegetables.
Put the lid on the steaming bowl.
Set the timer to 45 minutes and steam until the lamb and vegetables are done. Stir once or twice. Serve with rice or couscous.
Related Recipes
Món chính
Yellow Rice With Fish Packets And Sugar Snap Peas | Philips
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.