Remove the outer leek leaves and cut lengthwise into 4 strips. Cut the rest of the leek into very fine rings.
Place the coconut milk in a bowl and stir in the laos, garlic and ginger. Season with salt and pepper.
Distribute the leek rings among the centres of the lettuce leaves and place the cod fillets on top. Then pour on the coconut mixture. Fold the lettuce leaves over the fish and bundle with the leek strips.
Add the tea to the flavour booster. Put the rice, lemon grass and 350 ml of water in rice steaming tier and place on steaming tier 1. Place the fish wraps on the rice.
Set the timer for 20 minutes and cook the fish wraps and rice until done. (Stir the rice once after 10 minutes.) Remove the lemon grass from the rice before serving.
Total preparation time approximately 35 minutes
Related Recipes
Món chính
Yellow Rice With Fish Packets And Sugar Snap Peas | Philips
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.