80 grams crème fraîche or natural yoghurt, to serve
zest of 1 orange, to serve
Hướng dẫn
Make sure the stirrer attachment is in place in the pan, then set the temperature to 175°C. Once the pan has heated up, add the hazelnuts to the pan and set the timer for 10 minutes to cook until lightly golden. Once the time’s up, tip into a pestle and mortar and put aside.
Reduce the temperature to 130°C, add the apricot and pear to the pan and set the timer for 10 minutes. When the time’s up, add the figs and vanilla pod and set the timer for a further 10 minutes, so the fruit softens nicely.
Drizzle the honey into the pan, add the strawberries and blueberries and set the timer for 3 minutes, so the honey starts to bubble. Add the brandy and set the timer for a final 2 minutes. Meanwhile, roughly crush the hazelnuts in the pestle and mortar.
Spoon the glossy fruit and syrup onto a platter or divide it between bowls, dollop over a little crème fraîche or natural yoghurt, scatter with the chopped nuts and orange zest, then tuck in.
Mẹo: The beauty of this recipe is that it’s totally adaptable to the seasons. Just keep roughly the same volume of fruit overall, choose fairly firm fruit such as peaches, plums and cherries, and cut it all into nice-sized chunks that will be a pleasure to eat.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.