Make sure the stirrer attachment is in place in the pan, then set the temperature to 130°C. Once the pan has heated up, add the almonds and set the timer for 8 minutes, to cook until lightly golden. Once done, tip into a bowl and put aside.
Put the oats and milk (you can use water instead if you like, or a mixture of the two) in the pan with a small pinch of salt. Set the temperature to 110°C and set the timer for 12 minutes.
Meanwhile, peel and mash one banana, then peel and finely slice the other. A couple of minutes before the time’s up, add the mashed banana to the pan. Check the consistency of the porridge – if you prefer it a little runnier, add a splash more milk or water.
Divide the porridge between four bowls, top with the sliced banana and a scattering of toasted almonds, then drizzle with maple syrup and serve. Save any leftover toasted almonds in a jar for another day.
Mẹo: You can use this porridge recipe as a base and tweak it to embrace all your favourite flavours. Anything from fresh seasonal berries to a dollop of chunky marmalade, or a pinch of cinnamon to a scattering of poppy seeds, will work a treat.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.