1 vanilla pod, halved lengthways and seeds scraped out, pod reserved
½ a cinnamon stick
Hướng dẫn
Make sure the stirrer attachment is in place in the pan, then set the temperature to 130°C.
Once the pan has heated up, add the rice, sugar, milk, cream, a few gratings of nutmeg, the vanilla seeds and pod, and the cinnamon stick. Bring it to the boil, then reduce the temperature to 110°C and set the timer for 30 minutes.
When the time’s up, the rice pudding should be lovely and creamy. Switch off the HomeCooker, pick out and discard the vanilla pod and cinnamon stick, then divide the rice pudding between your bowls and serve.
Mẹo: Add a sweet topping to your rice pudding for an extra burst of flavour – try a scattering of fresh, seasonal berries, a dollop of your favourite jam, a sprinkling of ground cinnamon, scrapings of good-quality dark chocolate (70% cocoa solids), or stewed rhubarb in winter and grilled peaches in summer.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.