300 gram good-quality dark chocolate (70% cocoa solids)
Hướng dẫn
Make sure the stirrer attachment is in place in the pan, then set the temperature to 130°C and immediately pour in all the cream and brandy, and add the sour cherries. Set the timer for 10 minutes.
Meanwhile, smash the chocolate up into small chunks and prepare all your delicious bites for dipping (see my tip, left). When the time’s up, add the chocolate and set the timer for 2 minutes, so it can melt.
Turn the HomeCooker off, remove the pan and the stirrer attachment. To finish off, mix the fondue with a spoon until well combined, then pour into a serving bowl or divide between individual cups and get dipping!
Mẹo: The sky’s the limit when it comes to choosing what to dip in your fondue – just have fun with it. Try everything from griddled soldiers of pannetone or brioche, to segments of clementine or slices of banana. Fresh strawberries and cherries always work a treat too.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.