Roast the almonds in a frying pan for 3-4 minutes and leave to cool.
Fry the onion and garlic in 2 tablespoons oil until they turn opaque (make sure they don’t colour, so the soup will be a nice light yellow). Add the bread and almonds to the pan, fry them for a few minutes, then leave to cool slightly.
Place the knife accessory in the food processor before adding the almonds along with 50 ml chicken stock. Purée the almonds, then spoon into a heavy-bottomed soup pan. Add the rest of the stock and the wine, bring to a boil and leave to simmer for 15 minutes.
Heat the rest of the oil and fry the sliced cèpes on both sides until brown and crisp, then season to taste with salt and pepper.
Serve the soup in deep plates with the sliced cèpes and sprinkle with parsley.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.