Place the kneading knife in the food processor and add the whole-wheat flour, regular flour, yeast and 1 teaspoon of salt in the bowl. Mix everything together and pour 350 ml tepid water in a thin trickle through the feeding tube. Let the food processor run until the dough comes together. Add the apricots and keep the food processor running until they’ve been incorporated into the dough. Then finish off by kneading the dough by hand for a few seconds on a floured surface. Shape into a ball and leave to prove in a bowl covered with cling film in a warm place for 1 hour.
Divide the dough into 8 pieces, knead them for a few minutes and shape them into rolls. Place the rolls on the baking sheet. Drizzle with a little water and sprinkle over a mixture of oat flakes, poppy seeds and/or sesame seeds. Cover with a clean tea towel and leave to prove for an additional hour.
Pre-heat the oven to 220°C. Bake the rolls on the centre shelf of the oven for 10-15 minutes until golden. Leave to cool.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.