Preheat the airfryer to 200°C. Boil the meat stock and the wine in a wide pan on medium heat until it has reduced to one-third of the original amount.
Sprinkle salt and pepper on the cutlets and cover them with the sage leaves. Firmly roll the cutlets and wrap a slice of ham around each cutlet.
Thinly brush the entire cutlets with butter and place them in the basket. Slide the basket into the airfryer and set the timer to 10 minutes. Roast the veal rolls until nicely brown.
Lower the temperature to 150°C and set the timer to 5 minutes. Roast the rolls until done. Mix the remainder of the butter with the reduced stock and season the gravy with salt and pepper.
Thinly slice the veal rolls and serve them with the gravy. Tasty with tagliatelle and green beans.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.