Preheat the airfryer to 180°C. Peel the potatoes and slice them into thin discs. Soak them in water for at least 30 minutes. Drain them thoroughly and pat the tops of the slices dry with kitchen paper.
Mix the garlic, thyme and olive oil in a bowl and coat the potatoes in this mixture.
Transfer the potato slices to the fryer basket and slide the basket into the AirFryer. Set the timer to 20 minutes and fry the potatoes until they are golden brown and done.
Put the fried potato slices on a warm platter and sprinkle with salt. Delicious with lamb chops or cutlets.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.