Cut the spring onions into rings, keeping the white and green parts separate. 'Heat 2 tablespoons of oil in a soup pot and sauté the white parts of the spring onions.
Add the potato, stir-fry for 2 minutes, then add the crème fraîche and thyme. Pour in the stock, bring everything to the boil and let the soup simmer gently for 10 minutes.
Meanwhile heat the rest of the oil in a frying pan and fry the mushrooms for 5 minutes, then generously season to taste and drizzle with truffle oil.
Purée the soup with the hand blender and season to taste.
Serve the soup in deep plates, add the fried mushrooms and sprinkle with cheese and the spring onion greens.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.