Peel and dice the potatoes, then boil them for 15-20 minutes in the chicken stock. Clean and chop up the spring onions. Heat the olive oil in a frying pan and sauté the spring onions over a high heat until they turn golden brown, then season to taste. Leave to cool for a few minutes (liquid shouldn’t exceed 80°C).
Purée the potatoes with the stock and the spring onions in the blender on MAX for at least 1 minute. Add the chilled cream during blending to make the soup silky smooth. Leave to cool for at least 2 hours; this soup is served cold.
Stir well before serving and season to taste. Sprinkle with the chives and crumble over the blue cheese.
30 minutes preparation time + 2 hours in the fridge
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.