Add the butter into the pan and set the timer to 6 minutes.
Slice the onions and leeks into the pan with the Cutting Tower (small slicing disc).
After 6 minutes, add the stock and slice the potatoes into the pan with the Cutting Tower.
Set the timer to 7 minutes at 130°C.
Pop the prawns into the steaming basket, place it onto the pan, and cover with the lid.
Simmer for 20 minutes at 110°C.
Add seasoning as needed, remove the stirrer and mix the soup with a hand blender.
Mẹo: When shopping for potatoes, pick those that have the flavor you like most. I like to serve this thick, creamy soup with toasted bread. If the soup’s too thick, add a little extra stock or cream when reheating.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.