Heat the oil in a soup pot and sauté the onion until it becomes transparent. Add the carrots, cumin and 1 tablespoon of coriander leaves and sauté over a high heat for 2 minutes, stirring continuously. Add the stock and cook the carrots for 15 minutes until tender. Leave to cool for a few minutes (liquid shouldn’t exceed 80°C).
Purée the carrots with the stock in the blender on MAX for at least 1 minute. Reheat if necessary and season to taste.
Serve the soup with a spoon of crème fraîche and some freshly ground black pepper, and sprinkle with the coriander leaves.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.