50 g mixed green herbs (for example: parsley, mint, dill and chives)
100 ml olive oil
Hướng dẫn
Cut off artichoke leaves and stem ends so that the artichokes sit upright. Rub the edges with half a lemon and slice the other half.
Lay a lemon slice on each artichoke and place them in steaming tier 1. Set the timer for 35 minutes and cook the artichokes.
Prepare sauce by coarsely mixing the garlic, capers, anchovy, mustard and 1 tablespoon of lemon juice using the hand blender or food processor. Add olive oil last. Serve the artichokes topped with the salsa verde.
Total preparation time approximately 50 minutes
Related Recipes
Món khai vị và món ăn vặt
Small Fish Rolls With Colourful Vegetables | Philips
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.