Add the wine, water or fish stock, coriander and salt into the pan and set the timer to 8 minutes at 175°C without stirring.
Cut the lemon into 8 pieces and add it into the pan.
Place half of the chard into the steaming tray.
Place the salmon fillet on top of the chard. Attach the steaming tray onto the HomeCooker and close the lid. Set the timer to 13 minutes at 130°C.
After 13 minutes, remove the steaming tray and keep the salmon warm (cover steaming tray).
Remove the water from the pan (but keep ¼ of the water for the sauce).
Add the butter and the pine nuts to the remaining water and set the timer to 5 minutes at 175°C.
When time's up, add the remaining chard and water and set the timer to 4 minutes at 130°C.
Add a tablespoon of crème fraiche.
Place the chard and salmon on a plate to serve.
Mẹo: Raw salmon should smell fresh, like the ocean. If salmon smells overly fishy or is slimy, it probably means that it’s going bad, so please avoid it.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.