Add the olive oil, finely chopped onions and garlic and fry for 4 minutes at 175°C.
Add the minced meat and set the timer to 10 minutes at 175°C.
Add the tomato paste and set the timer to 3 minutes at 175°C.
Now add all other ingredients, set the timer to 60 minutes at 110°C and cover with the lid.
Bring 2 litres of salted water to the boil (14 minutes at 250°C). Then add your pasta, following the package cooking times. Don't let it cook any longer or it will become too soft -- you want it to have a bit of a bite (al dente).
Lastly, add half the Bolognese sauce to the cooked pasta and mix well. Bellissima!
Mẹo: Serve up into nice big plates or bowls and spoon the remaining sauce over the top. Drizzle with a little olive oil, sprinkle over some Parmesan, and scatter with some lovely torn basil leaves.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.