Pre-heat the oven to 200°C. Place the chopping knife in the food processor. Coarsely chop the nuts and put them in a separate bowl.
Break the chocolate into pieces in a saucepan and fit over a pan of barely simmering water. Stir while the chocolate melts.
Cream the butter and sugar in the bowl. Keeping the motor running, one by one break the eggs in a cup and add them through the feeding tube. Next add the melted chocolate and the nuts through the feeding tube and mix for a few seconds. Then add the flour in 3 batches.
Lastly add a pinch of salt and mix for a few seconds more until you get a smooth batter. Scoop the batter into the baking tin and spread it out to a 2 cm thick layer. Bake the brownie in the oven for 35 minutes until golden. Take the tin out of the oven and leave to cool for 10 minutes.
Then carefully cut the brownie into squares (don’t cut all the way through) and leave to cool completely. The outside will be crunchy, while the inside will be soft and slightly chewy.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.