150 grams of jarred red peppers, drained and roughly chopped
1 x 400g tin plum tomatoes
800 millilitres of beef stock, preferably organic
4 tablespoons of red wine vinegar
250 grams of basmati rice
1 small bunch of fresh flat-leaf parsley
zest of 1 lemon
4 tablespoons soured cream
Hướng dẫn
Make sure the stirrer attachment is in place in the pan, then set the temperature to 175°C. Once the pan has heated up, add the olive oil, onion, chilli, paprika, caraway seeds, and a pinch of salt and pepper. Set the timer for 20 minutes.
Add the beef, all the peppers and the tomatoes to the pan, then pour in the stock and vinegar. Bring the goulash to the boil, then reduce the temperature to 130°C, put the lid on and set the timer for 90 minutes. When the time’s up, remove the lid and set the timer for a further 90 minutes. After that time, reset the timer for a further 30 minutes.
When there’s about 15 minutes to go, cook the rice in a pan of boiling salted water according to packet instructions. Drain in a colander and leave to steam dry. Finely chop the top leafy part of the parsley.
Turn the HomeCooker off and carefully remove the stirrer attachment. Stir through most of the chopped parsley and the lemon zest and season to taste. Serve with the rice, scattered with the remaining parsley, and a dollop of sour cream on the side.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.