Thinly brush the mushrooms with oil. Heat the grill pan and grill the mushrooms for 2-3 minutes, then season to taste with salt and pepper and stick on wooden skewers.
Place the shredder accessory in the food processor and grate the cheese. Heat the wine in a heavy-bottomed pan and add the cheese in several portions. Wait to add the next portion until the previous one has melted.
Then, mix the corn flour with the lemon juice and add to the cheese fondue. Keep stirring until the fondue has thickened slightly. Season to taste with vodka and spring onion and place on a hotplate to keep warm.
Dip the mushrooms, cauliflower florets and pieces of toast in the fondue at the table.
Bằng cách nhấp vào liên kết, bạn sẽ rời khỏi trang web chính thức của Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Bất kỳ liên kết nào đến các trang web của bên thứ ba có thể xuất hiện trên trang web này chỉ được cung cấp để thuận tiện cho bạn và không đại diện cho bất kỳ liên kết hoặc chứng thực nào đối với thông tin được cung cấp trên các trang web được liên kết đó. Philips không tuyên bố hoặc bảo đảm dưới bất kỳ hình thức nào liên quan đến bất kỳ trang web của bên thứ ba nào hoặc thông tin có trong đó.