Tráng miệng và bánh mì nướng
Pot roasted fruit with wildflower honey

Pot roasted fruit with wildflower honey

Suất ăn 4 persons
Thời gian chế biến: 10 minutes
Thời gian nấu ăn 30 minutes

Nguyên liệu
  • • 20 grams blanched hazelnuts
  • 4 apricots, halved, stones removed
  • 1 ripe, firm pear, cut into eighths, core removed
  • 4 fresh figs, halved
  • 1 vanilla pod, halved lengthways
  • 6 tablespoons wildflower or lavender honey
  • 1 punnet of strawberries
  • 1 punnet of blueberries
  • 2 tablespoons brandy
  • 80 grams crème fraîche or natural yoghurt, to serve
  • zest of 1 orange, to serve
Xem công thức chế biến
Tráng miệng và bánh mì nướng
Meringues with lemon mascarpone and red fruit

Meringues with lemon mascarpone and red fruit

Sweet and light with a kick

Xem công thức chế biến
Tráng miệng và bánh mì nướng
Chilled Cherry Soup

Chilled Cherry Soup

A fruity dessert after a nice summer meal.

Xem công thức chế biến
Tráng miệng và bánh mì nướng
Boozy chocolate & cherry fondue
Tráng miệng và bánh mì nướng
Banana Compote

Banana Compote

This compote is a great dessert, especially served with some vanilla ice cream.

Xem công thức chế biến